VAISSIN TARINA ON TARINA KAALISTA JA KEKSELIÄISYYDESTÄ

Sattumia, luovuutta, rohkeutta ja toisista huolehtimista. Siinä meidän Vaissilaisten tarinan ydin.

Kun Pietari Tuomaanpoika vuonna 1829 osti kruununjäännösmaan poikansa Fabianin nimiin, hän tuskin osasi aavistaa sen kuusi sukupolvea myöhemmin toimivan kotipaikkana Pohjoismaiden suurimmalle kaalikääryletehtaalle.

Kaalin kanssa olemme olleet tekemisissä 40 -luvulta asti. 1972 Jaakko Vaissi keksi kaalinkeittokoneemme. Siihen liittyy hauska tarina, joka löytyy kun selaat hieman alaspäin. Kaalikääryleitä olemme tehneet vuodesta 2001, siis jo yli 15 vuoden ajan. Syksyllä 2017 toimme kauppoihin ensimmäiset Vaissin omalla merkillä olevat kääryleet.

Meillä Vaissilla on aina ollut periaatteena tehdä ruokaa toisille kuten tekisimme sitä itsellemme. Tehdas jossa valmistamme tuotteemme, on meille kuin iso keittiö, jossa vain satutaan tekemään suuria määriä ruokaa.

12 miljoonaa käsin käärittyä kaalikäärylettä vuodessa on paljon. Yksikään niistä ei tulisi käärityksi ilman aitoa, innostunutta, työssään viihtyvää Vaissilaista.

Siispä kun nautit Vaissin kaalikääryleitä, tiedät niiden olevan kääritty suomalaisista raaka-aineista, Haapamäellä, Vaissijärven rannalla.

Makuelämyksiä toivottaen
Toimitusjohtaja Maria Hanho ja Vaissilaiset.

Tästä linkistä Vaissin tarina yksityiskohtaisemmin sekä vuosilukuina.